Ond cirkel

Hej!
Blev ingen skola idag. (Känns som en standard-inledning på inläggen nu för tiden) Hade jätteont i magen och det har fortsatt hela dagen. Blev värre efter att jag ätit. Vill inte heller stoppa i mig en massa piller mot olika magbesvär när jag inte vet vad det är.
 
Egentligen kanske jag hade kunnat gå idag men det är som en ond cirkel med den här sociala ångesten. Har liksom inte varit i skolan på tre veckor i rad (sportlovet är inräknat där, så ja två veckor egentligen) och när jag är hemma en dag blir det tio gånger jobbigare att gå tillbaka nästa dag. Det har ju hållit på så här i ett par månader nu så det känns väldigt svårt och jobbigt vid det här laget. Har varit "sjuk" en/ett par dagar i veckan de senaste månaderna. Egentligen har det varit att jag känt mig jävligt deprimerad/utbränd eller bara haft ångest. Känner ingen motivation till att överhuvudtaget ta mig ur sängen vissa dagar. Men måste säga något annat för att få stanna hemma. Sen känns det för jobbigt att berätta för mina föräldrar hur jag mår psykiskt, lättare att dra till med något som migrän, magont o.s.v. 
 
Nu denna veckan har jag varken orkat eller velat bry mig om kaloriräkning eller planerande av måltider. Har dock mått skitdåligt efter att jag ätit onyttiga saker eller känt att jag ätit mer mat än jag borde. Men det har inte varit så att jag haft ork att gå ut för att bränna bort det eller hålla igen nästa dag. Just nu mår jag så dåligt att det inte finns energi för det.
 
Förresten så känns som att den här bloggen mer och mer börjar bli ett ställe där jag skriver ur mig mina tankar och känslor snarare än en blogg om mina mål när det gäller kosten och min kropp (vilket delvis var meningen från början). Vill inte sätta en stämpel eller kategori på bloggen heller. Skriver helt enkelt om det jag känner för. 
 
Just nu sitter jag i min säng med musik i öronen som vanligt när jag egentligen borde sova. Har slumpat låtval på spotify och av någon anledning kommer det bara upp låtar jag blir deprimerad av. Lite småkul.
 
 
Hur som helst, tillbaka till verkligheten. Om jag lyckas ta mig till skolan imorgon kanske jag bara går halva dagen, har de viktigaste lektionerna på förmiddagen. Beror helt på hur jag mår men tror faktiskt inte att jag orkar hela dagen. 
 
Ha det bra, hejdå!